Ringar.


Dom här tre ringarna blev det att jag beställde. Amanda beställde också tre ringar, som två första och sen en med en kamrea på.

Jag har också vart ute med Sune, gick inte så långt för att de var så kallt. Nu sitter jag och kollar på 112- på liv och död. Det är ett bra program tycker ja. Sen ska jag gå upp och plugga lite matte tror ja.

Så jag säger godnatt nu, godnatt !





Så är de !

Ja, jag somnade en stund och vaknade runt halv fem av att som skrek att vi skulle åka, så det var bara till att kliva upp. Kom hem för ett tag sen, vi fick tacogratäng, det var super gott. Nu sitter jag här vid datorn och funderar på om jag ska ut och gå med Sune en sväng. Jag tror det blir så, måste få lite frisk luft.

Idag kan jag vara uppe länge idag för att imorgon börjar jag inte förns tre. Jag slutar åtta och det är inte så bra på en onsdag för att det tar en halvtimma att åka hem och då har halva bonde söker fru gått när jag kommer hem. Men jag får kolla på internet, om det går.

Nu ska jag kolla med Amanda om hon ska ha något från en sida eller inte. Och då blir det att beställa innan jag går ut med Sune. Jag visar er sen vad det är för något.
Jag skriver sen när jag kommer in.


Sunepune. ♥


Powernap ?

Kom hem runt två idag. Då tog jag lite fika och sen gick jag ner och duschade. Så nu sitter jag här ny duschad och väntar på att alla ska komma hem så vi kan åka till Eva och äta middag. Åh, så gott. Nu ska jag vila en stund innan vi ska åka. Vi hörs senare !


Jobbigt..

Kom hem för en timma sen. Jag kom nyss ur duschen och ska snart hoppa i säng och sätta på en film. Jag ska upp fem imorgon så jag måste somna i bra tid.. Bussen år tio i sex. Så jag måste lägga mig nu, godnatt !


Precis...

Oj, nu har jag inte skrivit på någon dag.

I helgen har jag vart i stan och lekt med Mona. Jag kom in på fredag kväll och då gjorde vi inte så mycket var med Angelica och gick på donken, dansade runt granen och åkte runt Frösön med bussen. På lördag handlade vi julklappar på dagen. På kvällen så kom Angelica in till stan så då var vi med henne igen, vi gick på donken och träffade lite folk.

Jag kom hem igår runt två igår och då hoppade jag in i duschen. Runt sex gick vi till kyrkan för at lyssna på Stina som sjöng på gudstjänst med kören, det var mysigt men jobbigt att sitta stilla.

Idag så vaknade jag runt elva då gick jag ner och tog en macka och sen gick jag upp lika fort och satte på en film. Nu blir det att hoppa upp ur sängen och klä på sig för att jag börjar klockan tre idag, men ska väl åka runt två. Vi hörs ikväll när jag kommer hem !
..........................................................................


"Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.

Din personlighet, ditt underbara leende.

Du är så underbar, snälla ge mig en chans.

Vill bara va med dig, o ingen annan stans."



HÅKAN HELLSTRÖM ♥


Den 12 februari -11 blir det Håkan Hellström med Nellie. Gud vad jag längtar !


Ikväll: Bonde söker fru !

Det gick bra på praktiken idag också. Fast det är jobbigt att kliva upp på morgonen. Jag slutade klockan två idag också, då gick jag hem och bytte kläder. Sen tog jag sparken och for på ica för att handla. När jag kom hem började jag steka köttfärsen, sen när mamma kom hem så fortsatte hon med de, hon gjorde chili corn carne, det är så himla gott.

Kom nyss in efter att ha skottat snö. Var meningen att jag och Sebastian skulle skotta, men han var så lat så han gick ut retades med mig sen gick han in lika fort igen. Inte kul. Jag fick iallafall sällskap av Sune, eller nej han satt bara och kolla på.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Klockan åtta börjar Bonde söker fru, så då blir det att kolla på det, det är nu det börjar bli spännande. Nu ska jag gå ner och duscha. Vi hörs senare !




24 November 2010

Idag är det den 24 November och det betyder att det är en månad kvar till Julafton. Då kommer tomten med massor av paket, hoppas jag.

Ha en bra kväll, för det ska jag ha !


Haha, jag bäst på att måla i paint.








Nu är det din tur..

Jag har hunnit med att sova, lagat mat, ätit, sovit mer, varit ute med Sune och nu sitter jag ny duschad. Det kan inte bli bättre. Sen blir att att sätta på en film och krypa ner i sängen, mysigt.

Tänkte också säga att jag saknar min klass, men får troligen träffa några i helgen och det gillar jag.


Höhö, onödig bild men bättre än inget..





Kött och klyftptatis, mums !

Kom hem för ca en timme sen. Nu blir det att sova tills Sebastian och Stina kommer hem från skolan. För då blir det att laga mat, kött och klyftpotatis blir det. Efter maten ska jag träffa Amanda en sväng tror jag. Nej, nu ska jag sätta på tvn och lägga mig i soffan.

PUSS Å HEj !








Söndag.

Idag är det söndag. Och jag jar inte gjort så mycket. Kollat på film, sparkade bredvid Maja när hon red, vart ute med Sune och sen har jag kollat på ensam mamma söker. På söndagar brukar jag också åka till stan men inte denna söndag, som jag sa förut så ska jag vara här hemma i Rätan för att praktisera.

Nu måste jag stänga av datorn för att jag ska kliva upp sju imorgon för att jag börjar klockan åtta. Puss och godnatt !


"Du är för underbar, för söt, för go och för..."


En dag med Linnea.

Idag så har jag passat Linnea en stund när Gunnar hjälpte pappa med att laga Simons bil. Vi var ute mest hela tiden, vi gick ner till sjön och då tog jag med mig kamrean så jag kunde ta lite bilder. Sen gick jag in och hämtade Sunes koppel och lämnade kameran. Och sen gick vi och tog fram den lilla sparken för att hon ville ut och sparka. Ja, hon sparkade 100 m sen ville hon åka så då var det bara till att sparka. Så vi sparkade runt lite överallt. När vi kom in hade Sebastian gjort varm oboy så då drack vi de och la vi oss i soffan en stund innan hon åkte hem.




Här är några bilder.


Hejdå Östersund.

Nu har jag just börjat packat. Jag ska ta mitt pick och pack och åka hem till Rätan och där ska jag stanna i två veckor för att jag ska praktisera. Det ska bli sjukt skönt, fast jag kommer sakna brudarna-bus. Men blir troligen att jag åker in till stan någon dag så jag kan träffa dom.

Plus att jag är förskyld, det är sjukt jobbigt. I måndags började jag hosta och sen nu slutet av veckan så har jag också blivit snorig, det är inte kul. Jag får låsas som att jag inte är det så då går det över snart, hoppas jag.

Nu ska jag ta och kolla om jag har glömt att packa ner något och sen blir det att vänta på min skjuts. Vi hörs ikväll !



HähäHöhöHahaHeheHihiHoho, ja.


STUGUN !






Här var det några bilder ja..



Mimmi är för skön..

Mimmi har varit här på kvällsfika, jag bjöd henne på toast och oboy. Det är sjukt gott alltså. Vi har inte gjorde så mycket, fikade och sen satte vi oss vid datorn och drygade lite med folk.

Kommer även att lägga upp lite bilder från i helgen när vi var i Stugun, så håll utkik.

Nu ska jag ta och kolla lite på Kenza och Tyra show. Kolla på det ni också !


Mimmi Halvarsson. ♥


Lättsamt !

Nu ska jag ta och göra lite mat. Det blir pirog, inte så mycket att göra bara stoppa in dom i mikron. Resten av kvällen ska jag plugga och klockan åtta ska jag kolla på Bonde söker fru. Nu ska jag gå och stoppa in en pirog, vi hörs.
MUMS !
/ Sanna ♥

Ja, precis.

Usch.
Måste.
Läsa.
Den.
Där.
Jevla.
Boken.
Och.
Sen.
Skriva.
Klart.
Min.
Bokrecension.
Inatt.
Ska.
Jag.
Sova.
Så.
Godnatt..

/ Sanna ♥

Medicinsk grundkurs...

Ååh, jag ogillar medicinsk grundkurs. Vi har prov på torsdag och jag fattar ingenting. Jag har kollat lite på kapitlen och nu ska ja läsa dom innan 112-på liv och död börjar. Jag har också hunnit att gjort lite matte. Imorgon börjar jag tio, skönt säger jag bara. Nu måste jag börja läsa om jag ska bli klar någon gång. Vi hörs efter jag kollat på 112.

Saknar min lugg..



Sanna är trött..

Jag är så trött så jag ska sova snart. Jag är fortfarande trött fast jag tog en powernap. Innan jag ska sova så ska jag kolla lite i medicinsk grundkurs boken. Har prov på torsdag och jag kan ingenting, inte bra. Nu ska jag öppna boken. Godnatt !



Skola..?

Godmorgon.
Just nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan gå ut och vänta på bussen. Jag är super trött men idag går jag bara fyra timmar så det borde jag klara. Efter skolan ska jag gymma och sen gå på stan lite. Vi hörs när jag kommer hem. Puss !

/Sanna ♥

Hemma från Stugun.

Hejsan !
Nu är jag hemma från Stugun. Vi har gjort allt möjligt. Varit ute och gått, åkt madrass, träffat folk, kollat på tv, spelat wii och sen har vi säkert gjort något mer. Det har i alla fall varit två roliga dagar. Jag är sjukt trött så nu ska jag kolla lite på tv och sen försöka sova, vi hörs imorgon. Puss'N.

/ Sanna ♥

Stugun.

Nu ska jag åka in till stan för att jag ska ta bussen till Stugun för att vara med brudarna.
Hejdå, vi hörs på söndag !

/ Sanna ♥

Jag älskar snö.

Hejsan !
Jag blev nöjd med bloggen, men kommer nog byta header snart. Är inte riktigt nöjd med den jag har nu men vi får se hur det blir med det.

Nu sitter jag i lägenheten, kom hit runt åtta. Jag har vart hemma i Rätan inatt för att vi var lediga idag. Jag har inte gjort så mycket idag, jag vaknade runt halv tolv och då gick jag och Sune ut och lekte i snön. Runt halv fyra så tog jag fram sparken för att jag och Sune skulle åka och möta Amanda. Vi gick hem till mig och där spelade kort och åt mat. När jag skulle åka så åkte Amanda hem.

Nu ska jag ta och testa att göra en ny header för att se om den blir bättre.

Vi hörs imorgon. Godnatt !

/ Sanna ♥

Ny design.

Som ni kanske ser så har jag en ny designe, om ni inte ser så tryck på f5. Annie har gjort designen, jag har gjort headern, och Amanda la in den. Tack så mycket för de tjejer, ni är för söta !

Om ni trycker på deras namn så kommer ni in på deras bloggar.

/ Sanna ♥

Mysigt.

Hejhej!
Nu sitter jag här ny duschad och ska snart börja läsa en bok som jag fick låna av Amanda. Idag så har jag vart på skolan mellan tio och två. Kom hem runt halv tre och då satte jag på datorn och packade ur min väska. Sen åkte jag in till stan igen runt halv fem och då träffade jag Nellie som väntade på Sara, så då gick jag med dom en stund innan jag åkte hem igen. Och sen har jag suttit här. Nej, nu ska jag öppna boken. Godnatt !


Jag saknar dig..

/ Sanna ♥

Min lördagskväll !

Godmorgon.
Igår så åkte ju jag, Amanda och hennes mamma till Kövsjö för att kolla på när killarna spelade på after ski. När vi hade kollat på den så for vi tillbaka till Rätan igen och då åkte vi hem till Amanda. Vi kom på att vi skulle baka så då gjorde vi snuskisar. Sen kom mamma och hämtade mig för att jag skulle hem och äta middag, så då åkte jag hem och gjorde de och efter jag ätit klart skjutsade hon tillbaka mig.

När jag kom tillbaka så satte vi oss i soffan och kollade på tv samtidigt som dom åt. Klockan åtta så var de "så mycket bättre" så då kollade vi på de och käkade lite glass och snuskisar. Efter vi kollat klart på de så gick vi på skolan och kollade lite för att småbarnen hade halloween fest där. Vi träffade även Anton och Pontus en sväng för att dom åker hem idag. När vi var med dom så ringde Amandas mamma och fråga om vi skulle följa med till klövsjö igen. Det ville vi så vi gick hem till Amanda och sen åkte vi på en gång. Där så spelade killarna igen fast på pubkvällen som var där.

Jag kom hem runt två och då gjorde jag mig i ordning för att kunna sova. Jag gick och la mig runt halv tre för att jag kollade lite på datorn innan. Det var min lördagskväll..

/ Sanna ♥

Ändrade planer..

Godmorgon !
Det blev ingen stan för oss idag för att vi kom på att det är en röd dag idag. Så istället för stan så åker vi till Klövsjö på after ski som börjar klockan tre. Jag kom nyss ur duschen så nu blir det att äta lite och sen göra mig i ordning. Vi höres !

/ Sanna ♥

Jahaja..

Goddag !
Just nu lagar jag mat, det blir pommes och kyckling. Det var ett tag sen jag åt det så det ska bli riktigt gott. MUMS !
----------------------------------
Nu vet jag hur det ligger till..
----------------------------------

Allt för mig just nu.. Hörs !

/ Sanna ♥

Det var inte såhär det skulle bli.

Hejsan..
Jag kom nyss ur duschen så nu sitter jag här och kollar på tv, jag är ensam hemma med Stina och Sune tills imorgon. Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men ikväll ska jag i alla fall vara med lite folk. Imorgon bitti så åker jag och Amanda till stan. Amanda åker hem på söndag och jag åker nog hem nästa helg om det inte blir att jag stannar och hittar på något roligt. Nu ska jag ta en promenad med Sune, jag lär nog blogga lite senare. Vi hörs !

Jag kan inte sluta tänka på det här... det går bara inte. :(

/ Sanna ♥

Nejnejnejnejnej...

Det här går inte, vad har jag gjort för fel ?
Fan..

okej, jag har tråkigt..

1. är du kär? - nej.

2. har du snusat? - nej, usch.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nope.
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ja..
5. kan du tala spanska ? - nej.
6. har du blivit slagen!?- ja, bara på skoj.
7. har du tagit droger? - nej.
8. har du haft en tjej/kille? - ja, länge sen.
9. har du pussat en tjej? - ja.
10. hatar du någon? - nej.
11. älskar du någon? - ja !
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja..
13. har du djur? - jaru.
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja.
15. hatar du dig själv? - nej.
16. gillar du orange? - nja.
17. har du haft oskyddat sex? - nej.
18. har du nån sjukdom? - nej.
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - ja, har jag säkert.
20. har du en gris? - nej.
21. har du en plattång? - ja.
22. har du en bror? - ja.
23. har du sjukt bra humor? - självklart !
24. har du mörkt hår? - hmm, inte jätte mörkt.
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - ja !!
26. tycker du om hästar? - jarå.
27. har du en hund? - ja.
28. har du skilda föräldrar? - nej.
29. har du gått på simskola? - ja, då var jag liten.
30. har du sagt bög till en kille? - ja.
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja.
32. har du fuskat? - ja, vem har inte..
33. har du en kanin - nope.
34. har du lunar? - nej.
35. har du MSN? - ja.
36. har du en syster? - ja.
37. har du bruna ögon? - nä.
38. gillar du att fota? - ja.
39. har du sett dig själv brinna? - nej ?
40. hjälper du dina vänner? - ja, självklart.
41. gillar du tacos? - jarå.
42. tycker du att du är söt? - nej.
43. har du dansat? - ja, det har jag väl.
44. har du spelat fotboll? - ja !
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nja.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej..
47. har du ätit sniglar? - nää.
48. äger du en locktång? - ja.
49. gillar du att tugga tuggummi? - ja, det är gött.
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - ja !
51. gillar du kläder? - ja !
52. hatar du falska vänner? - hatar å hatar.
53. gillar du räkna matte? - nja.
54. älskar du någon nu? - ja, mina vänner.
55: har du gråtit inför en vän? - hmm, tror de.
56. kan du sjunga? - eh, verkligen inte.
57. har du sett nån dö? - mm..
58. säger du vad du vill? - nja.
59. har du det bra hemma? - ja.
60. vad är ditt hela namn? - sanna sonja kristina olsén.
61. har du blivit dumpad? - nope.
62. är du kortare än 1.60? - ja !
64. älskar du vintern? - ja !
65. har du mer än 6 par strumpor ? - ja.
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ja.
68. har du haft sex med ett djur ? - verkligen inte.
69. gillar du att städa? - jarå.
70. gillar du att sova länge? - nja.
71. har du vart med om en olycka? - ja, de tror ja.
72. är du förvirrad? - nej.
73. äger du mer än 6 par byxor? - ja.
74. har du förlorat en vän? - no.
75. gillar du att shoppa? - ja !
76. har du varit i paris? - nej.
77. gillar du spindlar? - nej..
78. klarar du dig själv? - ja.
79. lagar du ofta mat? - ja.
80. är du klantig? - händer väl.
81. har du varit i turkiet? - ja.
82. har du mer än 20 låtar på din data? - ja.
83. sminkar du dig innan skolan? - ja.
84. har du träffat en kändis? - ja.
85. har du mer än 7 par skor? - haha, ja.
86. har du busringt? - jaru.
87. har du skällt på din bror? - ja.
88. har du en vän som skiter i dig? - vet inte, kanske ?
89. har du velat göra saker men vågar inte? - jao.
90. sover du med nått gosedjur? - när jag är hemma i rätan så.
91. har du åkt nånstans utan att du får? - tror inte de.
92. vill du bara bort ibland? - nje.
93. har du tältat? - ja.
94. har du bränt dig? - ja.
95. har du lekt med levande ljus ? - ja.
96. har du lekt anden i glaset? - haha, ja.
97. skäms du ibland? - ja, händer väl.
98. har du velat dö? - nej.
99. gillar du hip hop/rap musik? - jarå.
100. gråter du ofta? - nej, men det händer väl.
haha, har man tråkigt så har man....
/ Sanna ♥

Nu ska jag åka till Svenstavik för andra gången den här veckan, hörs sen.



/ Sanna ♥

Jag bakade en kaka.

Hejhej..
Just nu sitter jag här och väntar på att kakan ska svalna, jag har bakat snickerskaka. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har vart ute och gått med Sune, vart på ica, lagat mat och bakat. Alla var typ borta idag och det gillar jag inte. Nej, nu ska jag smaka kakan sen ska jag ut och gå med Sune igen.

Jag hade inget att göra nyss så jag tog lite bilder med camen, haha.
Höhö..

/ Sanna ♥

Jag har tråkigt...

Namn: Sanna Olsén.
Piercingar: Öronen.
Tatueringar: Inga.

Längd: 165 cm eller något.

Skostorlek: 37-38.

Hårfärg: Mellanbrun typ.
Fräknar: Lite..

Motto: -


Kär? Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nja.

Röker du? Nej.
Vilket schampo använder du? Olika varje gång typ.
Vilken parfym använder du? Mexx.
Vad är du rädd för? Hmm, mörker ibland och äckliga kryp.
Gillar du att tvätta? Jarå.
Gillar du berg- och dalbanor? Ja !

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Minne inte..

Filmen du köpte? Minns inte..

Låten du hörde: You'll Be In My Heart - Phill Collins.
Låten du laddade ner? Jag laddar inte ner, jag lyssnar på spotify.

Personen du ringde? Tessan.

Personen som ringde dig? Mona.

TV-program du såg? Unga mödrar.

Person du tänkte på? Jaru...

 

Favorit...

Låt: Just nu är det "Så mycket bättre".
Sak att göra: Finns mycket.
Sport: Fotboll såklart.

Dryck: Portello.

Kläder: Massa olika.
Film: Hmm, har många.

Bil: Volvo.

Serie: Bonde söker fru !

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Nej, tror inte de.

Gråtit över en flicka? Nej.
Varit i slagsmål? Nope.

Blivit arresterad? Nej.

Träffat någon från internet IRL? Ja, tror de.

 

Antal...

Gånger du varit kär? En gång.
Gånger ditt hjärta brustit? Hmm, vet inte.

Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Det är många.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några gånger..


Senaste...

Boken du läste? Jaru, i taket lyser stjärnorna tror ja.

Personen du fick e-mail av? Säkert facebook.

Personen du fick brev av? Jaru, minns inte.

Personen du fick sms av? Daniel, tror ja.

Gången hela din familj åt middag tillsammans? I fredags kanske.
Saken du köpte? Haha, det minns inte jag.

 

Random...

Vad har du gjort idag? Vaknat och ätit frukost.
Brukar du svära mycket? Händer väl.

När stiger du upp på morgonen? Om det är skola så är det väl 6-7 annars 10-11.

Vad har du på dig? Trosor, bh, byxor och linne.
Vad ska du göra ikväll? Vet inte, kanske träffa någon rolig.

Vad är du allergisk mot? Inget vad jag vet.

Var har du ont? Ingenstans just nu.

Använder du hårspray? Ja.

Kan du stå på händer? Tror inte de..
Håkan Hellström eller The Ark? HÅKAN HELLSTRÖM ! ♥

Salt eller socker? Socker.

Gillar du ketchup? Nja, i maten är de lungt men inte på maten.

Är du glad nu? Jarå.

Var du glad igår? Jarå.
Vad dansar du till? Dansar typ aldrig.
Stockholm är... ? Sveriges huvudstad..?
Göteborg är... ? bäst.. För på liseberg finns ju BALDER !
Kan du sjunga? Haha, nej..
Spaghetti eller makaroner? Beror på vad man ska äta till.

Land du vill besöka? Turkiet & Thailand..

 

/ Sanna ♥


RSS 2.0