Sista mars.

Kom hem från stan för ett tag sen. Jag åkte dit igår för att umgås lite med Mimmi. Igår så var vi bara hemma hos Mimmi och idag så jobbade Mimmi till två så då väntade jag på att hon skulle sluta. När hon hade slutat så åkte vi på lillänge en sväng och sen åkte vi in till stan.


Den här sjalen köpte jag idag, den är lite mer rödare i verkligheten men ja.

Nej, nu ska jag gå ner och kika lite på tv. Men jag lägger nog in lite bilder från i helgen lite senare, om jag orkar.. Vi hörs !




MYS !



Hårt...


Mimmi och Emma dax.

Snart ska jag åka in till stan för att jag och Mimmi ska ta bussen hem till mig. När vi kommer dit så ska vi vänta på Emma som kommer från Sveg. Så ikväll blir det att hänga fett i husvagnen, mys.

Men nu ska jag dra, vi hörs när jag kommer hem.





Nu åker jag på träning.


Hejdå.


Onödigt inlägg..

Kom hem från praktiken runt tre, bytte om, tog med mig Sune på ica, kollade lite på tv, käkade mat,  gick ner och duscha, städade upp lite på rummet och nu sitter jag här. Nu ska jag gå ne roch kolal om det är något bra på tvn, hörs sen.

:)))


Skönt väder.




Här är lite bilder från idag när jag har varit ute på sjön med lite folk. Bildern är tagen med mobilen, därför är bilderna lite dåliga, men det funkar. Nu ska jag lägga mig och vila innan det är mat för jag är sjukt trött och sen klockan fem blir det att åka och träna. Vi hörs när jag kommer hem från träningen !


Skönt.

Istället för att jag tog med Sune ut så blev det att jag, pappa och Gunnar tog en skoter tur. Vi åkte runt ett och kom hem runt tre, så vi var ute och körde i ca två timmar, det var kul kan jag lova. Klockan fem blev det fotbolls träning, första träningen för i år. Det var rätt så jobbigt, men kul. Har ockå hunnit duschat sen jag kom hem.

Nu ska jag gå ner och göra fika för att sen kolla på solsidan och skriva i lite papper tills imorgon. Hörs kanske sen.


Stiligt...






Sista dagen på lovet...

Idag är det sista dagen på lovet, imorgon börjar skolan igen. Men inte för mig, jag har praktik i en hel månad och jag ska vara hemma i Rätan, skönt. Jag har städat upp lite på rummet och nu ska jag duscha och sen ska jag ta med mig Sune ut en sväng. Vi hörs senare.






Skoter dax.

Snart ska jag, Amanda och Krille åka upp på Mullbergs. När vi kommer upp dit är nog Nellie och Sandra där. Vi ska fika och leka lite. Nej, jag måste gå ner och göra fika nu, vi hörs när jag kommer hem.


gästbloggar lite såhär på kvällskvisten

halåhalå, nu sätter jag fart i sannasblogg. upptaterar lite grann.
JO jag ska lägga in sannas nya header (sanna är lat, vi vet..hihi) ja sen så ska ja väl logga ut härifrån, kolla på tv, sitta vid datan, prata med sanna på msn, eftersom att ja inte har skype på mammas äckeldator.. AJA ma höres! PÖSSHEJ mimmi.. btw, besök gärna min blogg; www.mhalvarsson.blogg.se

Bus i snön med Amanda och Sune.






Idag har jag varit ute och busat med Amanda och Sune i snön, det var kul. Jag mötte upp Amanda på sjön där stannade vi och tog lite kort sen gick vi hem till mig och åkte lite kälke och tog ännu mer kort. Sen gick vi in och käkade korv med bröd och paj, mums.

Nu har vi nyss kommit hem från Eva. Familjen har varit där och käkat mat och sen fick vi en semla, för det är ju fettisdagen idag. Nej, nu ska jag göra någon nytta, hörs.


Sportlov.






Idag har jag vart ute nästan hela dagen. Jag åkte först lite skidor med Sune på sjön. Sen var jag bara ute på gårn och sen satte jag mig på altan och fika. När jag hade fikat klart frågade Simon om vi skulle ut och köra lite skoter så då tog vi varsin skoter och åkte rätt så långt, men det var kul. Jag var ute från klockan tolv till halv fyra idag, gött.

Nej, nu ska jag gå ner och kolla vad dom håller på med. Hörs senare.


Gött !

Gud vad jag ogillar detta väder, det bara blåser och blåser. Usch, man kan typ inte vara ute för då blåser man bort. Istället så sitter jag har och nördar, inte så kul. Men jag funderar på att gå ut och gå med Sune en sväng sen, jag tror det blir så. Lite senare ikväll tror jag att jag ska träffa min vän Amanda också. Nu ska jag gå ner och käka paj eller tårta, vet inte vad jag ska ta. Skriver lite senare, hörs.

Idag fyller min mamma år så grattis till henne !





Nu kan jag och Amanda mysa i...


CHEK !


Jobbigt läge.

Åh, håller på med en bildanalys som jag har hållt på med i hundra år och skulle vara klar förra fredagen men en vecka försent är väl inget. Samtidigt som jag pluggar sitter jag och pratar på skype med Emelie, men hör henne knappt, men det funkar. Jag har även bakat chokladbollar till min vän Mimmi för att hon är snäll eller, hmm..

Nej, nu måste jag skriva klart bildanalysen. Sen måste jag också packa och öva på engelska glosorna. Lägger nog in ett till inlägg lite senare ikväll, hörs då.




Mysigt.

Skön dag ! Var på skolan till elva sen drog jag, Mimmi och Emma till Mimmi för att äta. Halv två gick vi till bowlinghallen för att spela bowling med klassen. Jag ägde ut Mimmi, Mona, Emma, Lotta och Emelie, typ. Runt tre så drog vi ner på stan för att äta på Volos, det blev en pizza. När vi hade ätit klart så gick jag på stan en stund med Emelie och sen gick vi upp till Mimmi en stund. Efter ett tag så drog Emma och Emelie och då drog jag, Lotta och Mimmi ner på stan igen för att jag skulle köpa en kavaj jag hade lagt undan.

På fredag när jag kommer hem till Rätan har jag tänkt visat lite kläder jag köpt på sistone, om jag orkar...



Tre stycken bilder från idag.




RSS 2.0