Men det blir bättre om vi e' tillsammans

Så mycket bättre för oss allesammans

Så mycket bättre, för o o o ooh oss !





/ Sanna ♥

Ut å gå..

Nu ska jag och Sune ut och gå en sväng.


PUSS.. Tjarå !

/ Sanna ♥

Grrr...

Hallåja !
Igår så var jag på höstrocken med Amanda och massa annat folk. Det var inte så speciellt kul där men det funkade. Vi kom dit runt åtta och var hemma runt halv två. Träffade mycket folk som jag inte träffat på ett tag.

Ikväll så ska jag vara med Amanda en stund. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vi kommer väl på något. Nej, nu ska jag hitta på något tills Amanda ringer och säger att hon ätit klart.

Jag tänkte bara visa er kvällens outfit;



PUSSHEJ.

/ Sanna ♥

Nu ska jag sova.

Jag kom nyss hem, jag orkar inte skriva nu, jag skriver imorgon, godnatt !

/ Sanna ♥

Vi är redo !

Hejdå...
Nu är jag och Amanda redo för att åka till Vemdalen, vi hörs när jag kommer hem eller imorgon.



/ Sanna ♥


Jag och Patricia vart trött efter skolan så vi la oss i sängen... och busade !

/ Sanna ♥

Bildbomb.













Några bilder från 2010, jag orkar inte lägga upp flera..


/ Sanna ♥

LOV !

Tjena bloggen !
Nu sitter jag hemma i Rätan och fixar lite bilder. Jag tog lov idag istället för imorgon, härligt. Skolan var dryg idag, gick från kvart över åtta till fyra. Sen tog jag bussen hem klockan fem. Emma skulle även hem till Sveg så jag fick lite sällskap på bussen. Jag hade tråkigt förut så jag tog med mig Stina och tog kort på dagens "outfit", som jag tänkte visa er. 

Nu ska jag komma på något jag kan göra, kanske lägger in lite bilder sen. Puss !

Dagens outfit..

/ Sanna ♥

BFF

HAHAH...
/ Sanna ♥

Onödigt hörru..

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.. ♥

Hallå !
Nu ligger jag i en ren bäddad säng i ett ny städat rum, jag är duktig ja. Efter skolan så gick jag till Patricia och Angelica för att hämta mina kläder som dom hade lånat. När jag kom hem så åt jag mat och sen städade jag toan, hallen, köket och mitt rum, Simon får städa sitt eget rum. Jag har också packat lite för att jag åker hem till Rätan
imorgon, det ska bli skönt.
Hmm, har inte så mycket att säga. Vi hörs, puss !

/ Sanna ♥

Fotboll ?

Halloj !
Har inte haft tid att blogga idag, för att direkt efter skolan så åkte jag och Elin hem till henne för att äta och sen åkte vi på fotbolls möte. Mötet höll på i tre timmar, det vart jobbigt på slutet men det gick bra. Jag kanske ska börja spela fotboll så det var därför jag var på mötet.

Skolan var inte så kul idag för att sista timmen har vi datakunskap och det är sjukt drygt och tråkigt. Fast jag fick vg+ på inlämningsuppgiften fick jag vet idag, haha. Just nu håller vi på med kalkyl och det suger verkligen. Det ända som var helt okej idag var idrotten för så hade vi build-it eller vad det heter, det var roligt men sjukt jobbig. Jag kommer väl att ha en ond träningsverk imorgon eller på torsdag. Usch !

När jag kom hem så var klockan nio och då kom Tessan hit och fikade med mig, tack för sällskapet. Vi snackade lite, jag målade hennes naglar och sen hjälpte hon mig att vika ihop mina linnen, snäll hon. Hon gick hem runt tio och då hoppade jag in i duschen och sen satte jag mig här.

Intressant inlägg, NOT !


Haha, snyggt !

/ Sanna ♥

JAG VILL HA EN....

APPLE iPod TOUCH G4 !


GÖTT !

v.43 - Vanlig skolvecka.
v.44 - LOV !
v.45 - Vanlig skolvecka.
v.46 - Vanlig skolvecka.
v.47 - Praktik hemma i Rätan.
v.48 - Praktik hemma i Rätan.
v.49 - Vanlig skolvecka.
v.50 - Vanlig skolvecka.
v.51 - Går vi bara måndag, tisdag och kanske onsdag.
v.52 - LOV !
v.1 - LOV !
v.2 - Börjar skolan igen..

Kolla, endast fem hela skolveckor kvar tills jullov... SKÖNT !

/ Sanna ♥

Galet !

Hej !
Jag kom in till stan för ett tag sen, när jag kom in så satte jag på tvn så fort jag kunde så att jag hann se lite av "ensam mamma söker". Jag har missat rätt så många program av de eftersom att jag åker buss just när det är.
Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag och har nyss målat naglarna, jag testade graffiti nagellacket som jag köpte i lördags. Det vart rätt så bra. Fast jag har bara målat ena tummen än så länge för att jag ska se hur det blev, får se om jag målar resten idag eller om jag gör det imorgon.... eller aldrig.

Imorgon börjar jag tio men ska kliva upp åtta så jag hinner att duscha... Anteckna !

Godnatt alla söta.



/ Sanna ♥

Mjau...

Hejsan !
Jag har verkligen inte något att göra, jag har nyss städat lite på Stinas rum och sen har jag varit ute och tagit lite kort. Jag tänkte ta och visa skorna jag och Amanda köpte igår.


Vi köpte dom på SCORETT.

/ Sanna ♥

TränARN !


En dag på idrotten.... Jag tränar medans Patricia tar kort..?

/ Sanna ♥

Första inlägget.

Godmorgon !
Nu sitter jag nyvaken, har just ätit lite frukost. Jag har varit hemma i Rätan sen i igår för att Amanda kom in till stan i fredags. Vi gjorde inte så mycket då utan på lördag morgon så gick vi ner på stan och handlade lite. Jag handlade inte så mycket utan för mig blev det ett par skor och ett nagellack. Jag kan visa er skorna senare idag, när jag lagt in bilden på datan. 

Pusshej..

/ Sanna ♥

Nu börjar jag om...

Nu hade jag tänkt att jag skulle börja blogga igen. Men som ni ser så har jag ingen fin designe än, men jag ska fixa det inom kort.

FÖLJ BLOGGEN VIA BOGLOVIN ?

/ Sanna ♥


RSS 2.0