Galet !

Internet på min data har slutat funka, jag får damp... Så nu sitter jag på Stinas minidator, inte kul. Jag skulle kunna sitta på den andra men internet år så segt på den så jag blir bara galen. Så när Mamma kommer hem så ska jag be hon ringa hit någon som kan fixa internet, innan jag dör.

Nej, jag skulle egentligen åka till Ånge och träna. Men när det var dax att åka så fick jag ett sms där de stog att vi inte hade någon skjuts. Så då gick jag in och bytte om och ringde Patricia och fråga om vi skulle ut och springa isället hon var halvt på. När vi hade lagt på kom jag på att vi kunde simma istället så jag ringde henne igen och sa att vi kunde simma och de ville hon. Nu väntar jag på att hon ska höra av sig så vi kan åka och simma lite.

HÖHÖHÖHÖHÖ !

/ Sanna

Kvällsfika.


Nu sitter jag och Maria och fikar hemma hos mig, bara så ni vet.

/ Sanna

YRAN


INTE LÄNGE KVAR... TAGGA !?!?!?

/ Sanna

Trååååååk..

Jag har superdupermega tråkigt, det är bara jag och Sune hemma. Så jag sitter och kollar lite på tv, hoppas att mina kompisar kommer snart som jag tror att dom gör. Nej, har inget att skriva så jag säger godnatt nu, godnatt.




/ Sanna

NU KOM MINA KOMPISAR !!!!!! :D

Sola å bada i piña colada.


Idag är det sol så jag och Maria ska gå ner till sjön för att sola och bada. Tjarå !

/ Sanna

Skynda !

Godmorgon..

Jag vaknade för ett tag. Det blev ingen grillning igår så jag och Maria gick ut och gick en sväng, tog lite kort och sånt. Sen gick vi till Angelica, hon klippte gräs när vi kom dit. När hon var klar med de så gick vi in till henne och där var även Patricia. Vi gjorde inte så himla mycket, satt mest och pratade.

Nu måste jag skynda mig, ska fixa mig lite sen ska jag åka på ica. Byebye.

/ Sanna

Swimming in the sjön.

Blev till att bada igen.. Amanda kom hit runt fyra för vi skulle bada och när hon kom hit skrämde hon bort Krille. Så då gick jag och Amanda ner till sjön för att bada. Och nu åkte hon precis hem så nu sitter jag här framför datorn och funderar på att gå och duscha.

Ikväll ska jag nog vara med Maria som nu har kommit hem från fjällen. Sen frågade Krille om vi skulle grilla så då kanske det blir att vi åker och grillar med några.

Nej, nu ska jag gå och duscha. Hörs kanske ikväll. PUSS !


Öhh, en bild på mig som jag lagt in förut.

/ Sanna

Det var kallt i vattnet.


Kom just hem från att ha varit och badat med Krille. Nu har vi fikat varm choklad och nu sitter vi och spalar wii. Nu måste jag leta batterier så vi båda kan spela, hejdå.

/ Sanna




Iphone 4.


Vit eller svart, vilken tycker ni är finast ?

/ Sanna

Blev visst ändrade planer.

Kom nyss hem från Amanda, blev att jag åkte dit ändå. Vi kollade inte på film, vi kollade på Lotta på liseberg istället. Vi pratade lite och vi kollade lite i tidningar. Ja, det var de vi gjorde. Nu ligger jag och Sune i husvagnen och jag ska nog kolla på ett avsnitt av AA. Tror jag ska sova sen, så jag skriver nog imorgon. Godnatt !



/ Sanna

Tråkigt.

Gud så tråkigt jag har. Amanda kunde inte så nu sitter jag och pratar med Mimmi på skype. Kul, eller ? Nu tänker jag bjuda på en halv ful bild på mig, mina ögon ser död ut. Men ja, jag bjuder.


Fått ny jacka, jag gillar den.

/ Sanna

HÖST


Tja kompisar. Vilken sko är finast ? / Sanna



Det regnar ute.

Vilket fint väder det är ute... eller ?

Jag har sjukt tråkigt... så jag ska gå och duscha. När jag har gjort de ska jag ringa Amanda och fråga vart vi ska kolla på film. Så min kväll ska jag troligtvis spendera med Amanda, vi ska kolla på film och prata tror ja. Jag har inte träffat henne på länge så det ska bli roligt. Nu ska jag gå och duscha, vi hörs ikväll. PUSS !


SÖTA


/ Sanna

Sommarlovsshopping.

Jag har handlat en hel del nu på sommarlovet. Nu tänkte jag visa lite av det jag köpt...

...Det var lite av de jag köpt, jag orkar inte lägga upp precis allt men lite fick ni ju se.

Nöjd Patricia ? Puss.

/ Sanna


Andra Avenyn.


Nu ligger jag och Maria här i husvagnen och ska snart kolla på ett avsnitt av AA. Nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon. Jag lovar.. Puss.

/ Sanna




Jag diggar dig.

Jag har varit med Maria hela dagen idag, vi har gjort lite allt möjligt. Nu ska jag ta och packa inför imorgon då jag och Maria ska in till stan. Vi ska shoppa lite och sen ska vi sova i lägenheten tills på torsdag. Nu ska jag börja packa vi hörs imorgon. Hejdå !


Sommar ♥

/ Sanna

Flera veckor i ett inlägg.

Nu har jag haft ett uppehåll... igen !

Men jag slutade jobba första juli. Och den dagen åkte jag till stan för att hämta hit Mimmi och för att shoppa lite. Vi badade, lekte med killarna, hade dipp krig och sen ja, gjorde vi lite saker som vi inte behöver skriva här. Men hon åkte hem  förra tisdagen och då följade jag henne till stan för att handla ännu mer. På onsdagen åkte jag till stan igen för att kolla på storsjöcupen och shoppa med Patricia.

Men ja, i fredags så åkte jag och min familj till Skärvången, där vi bodde förut. Har haft en super kul helg. På fredagen när vi kom dit fixade vi lite i husvagnen och sen åt vi lite och pratade. Vi stog med husvagnen på några kompisars gård.

På lördagen var de sommarfest hela dagen, nästan. Man köpte fika, kollade på djur och lite annat skoj. På kvällen var de middag och dans till kentucky. När det var klart så gick vi hem och då spealde jag spel med Alexander och Victor.

I söndags vart det mest lugnt hela dan, hoppade studmatta med småbarnen. Åkte och kollade en sväng på byn, köpte glass och sånt. Efter vi hade ätit så åkte vi och fiska, eller jag fiskade inte jag följde bara med Benny och skjutsa barna. Sen på kvällen så åkte jag lite epa med Alex och Victor. När vi kom tillbaka så gick vi in och spela spel.

Ja, det här var ett kortfattat inlägg som ni kanske ser. Kanske inte så intressant, höh !

Nu ska jag gå ner och vänta på Maria som äntligen har kommit.


Maria och jag.

/ Sanna

RSS 2.0