Min dag.

Idag har jag varit på skolan nästan hela dagen, började kvart över åtta och slutade kvart i fyra. När jag slutade gick jag ner på stan och köpte lite saker till mamma. Sen åkte jag hem runt halv fem och då käkade jag lite och sen åkte jag in till stan igen för att de var kvällsöppet på mittpunkten. Det var superbra erbjudande överallt så jag köpte ett par jeans, en tröja, fjädrar till håret och nagellack. Nu har jag precis fikat så nu blir de till att lägga sig och kolla på tv. Godnatt !

En bild på jeansen jag köpte;


SKOLA !

Taggade brudar inför medicinsk grundkurs..


Vålådalen.

Igår så var klassen till Vålådalen och gick i fjällen. Det var faktiskt rätt så kul och sen hade vi också bra väder. Så jag tänkte visa lite bilder från igår.


Det var dom bilderna jag hade att bjuda på nu, dom andra bilderna är på kameran och jag har ingen sladd till den här i stan..

/ Sanna

Fiest.

Vill bara säga att jag hade en super kul fredagskväll/natt med Amanda och några. Vi var hemma hos Amanda till ett-två och sen drog vi på donken för att äta lite. Efter vi hade ätit så gick vi hem till Amanda och sov, sköönt. Sen på morgon så städade vi eller Amanda ihop lite och sen tog vi 12.20 bussen hem till Rätan. Och jag absolut inte gjort någonting hemma, hjälpt mamma med lite kött sen har jag mest chillat. Sen åkte jag tillbaka till stan igår kväll.

Idag har jag bara varit i skolan. Började tio och slutade två, chill. Nu ska jag laga mat, tjarå !


SAFT ♥

/ Sanna


Jag gillre..

Kom hem strax efter tio. När jag kom hem så ställde jag mig och diska och hängde upp lite tvätt. Nu ligger jag i sängen och kikar lite på tv men ska snart stänga av för att sova. Imorgon blir det skola och sen på kvällen blire häng med Amanda å några, kul. Slänger kanske in ett inlägg imorgon. Äh... Godnatt !


Jag saknar min lilla vovve.... ♥

/ Sanna

Cykla, jobbigt.

Nu sitter jag å väntar på att klockan ska bli halv så jag kan ta cykeln å cykla in till stan och mäta upp Patricia. Vi ska sen åka och kolla på innebandy, spännnande. När jag kommer hem så ska jag nog åka på ica maxi för att köpa gooooooodis, mums. Jag skriver nog ett inlägg innan jag ska lägga mig och sova. Vi hör sen...

Ingen bild på mig själv idag, yeah.

/ Sanna

Blogga är nog inte min grej..

Jag suger på att blogga... Men jag har inte så mycket att skriva. Jag går i skolan på dagarna och på kvällarna är jag med kompisar eller chillar. Men jag ska försöka blogga lite oftare i alla fall. Men kanske slänger upp ett inlägg imorgon när jag kommer hem från skolan. Ska kika lite på tv nu så hörs imorgon..



/ Sanna

Ut å gå.

Kom just hem från stan, nu har jag laddat telefonen med musik så nu ska jag ut och gå en sväng... Hörs ikväll !



/ Sanna

RSS 2.0