Ligger och kollar på film


Läs om ni orkar, inge intressant men

Tjohej... Igår så gjorde jag inget på hela dagen typ. Fast vid nio kom Krille hit så då spelade vi lite wii, pratade och skrattade. Sen gick vi ut en sväng med Sune, så strax efter tolv låg jag i sängen.

Imorse vaknade jag tio och då hade jag fått ett sms av Amanda som det stod "Ut å gå ? :)" och jag svarade självklart ja. Så klockan elva tog jag med mig Sune och gick och mötte henne. Vi gick upp till hästarna och hälsa på dom sen gick vi hem till mig och åt pepparkakor och drack mjölk. Vi var faktiskt ute en och en halvtimme, det var skönt. Sen skulle hon hem och då tog jag cykeln och följde med henne en bit. När jag kom hem så städade jag lite och sen har jag slappat och lagat mat. Nu ska jag kika på tv och sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Heheh, chilligt....




/ Sanna


Rätans if

Säger bara en sak, vi är/var grymma tjejer !


Grym kväll

Igår hade jag en grym kväll med brudarna och massa annat roligt folk. Kan ju inte säga att jag sovit mycket inatt.. Runt halv tio så gick vi på kärnan och bytte busskort. Sen gick jag å Mimmi och köpte lite mat. Åkte hem till Rätan 12.20, så nu sitter jag och kollar på tv med mamma och Sune.

Yeah, jag och mina sköna brudar...


Vi pluggar matte stenhårt på vtc


Inte min dag

Idag är det verkligen inte min dag. Först så gick alla lampor i köket sönder, så nu måste jag vänta på vaktmästarn för det har troligen gått någon propp eller så är det något annat fel. Sen så vill inte internet funka och jag måste plugga... Åh, älska livet ! Eller..?

Jag bloggar vi telefon nu så jag skriver så fort jag får tillbaka internet.


Tillbaka imorgon

Ska försöka börja att blogga igen imorgon...

Bjuder på en bild på mig och Patricia så länge. Den är från i lördags när vi var i Föllinge på dansnatta.


Lökringar, mums

image description

/ Sanna

Vaa, snöar de ?

Ja, alla måste nog vara medveten om att det snöar nu efter alla status uppdateringar på facebook. Tänkte bara säga det här också... DET SNÖAR UTE ! Tjarå. Nu ska jag försöka plugga... På riktigt.


Ofixad å osminkad osv...

/ Sanna

plugga, vad är de ?

Tja... Nu var det ett tag sen jag skrev något.

Jag har inte haft något att skriva och det är väl inte så kul att läsa vad jag gör om dagarna bara. Men jag kom hem till Rätan igår. I fredags så var jag med Amanda och vi kollade på idol och sen så var jag med Dennis en sväng. Idag har jag inte gjort så mycket, har åkt runt och kikat på byn sen har jag försökt att plugga men det gick inte så bra... Så jag ska göra ett nytt försök nu så vi hörs lite senare, hejdå !

image description
Men hej ego....

/ Sanna




godmorgon världen, vilken underbar dag!

Kanske blev lite fel där pågrund av att det är kväll nu men det har varit en underbar dag faktiskt!

Jag kanske ska presentera mig.. Jag heter Emelie Adebåge och är en ganska lång tjej som älskar musik och går omvårnad med massa härligt folk. Jag brukar gästblogga på lite olika bloggar för jag har provat att ha en egen blogg men det funkar liksom inte... Blir aldrig så att jag bloggar och det är roligare att blogga på andras.

Vi hade våran samhälls redovisning i dag om ni ville veta. Det gick grymt för mig och jag ska vara riktigt ärlig och skrytsam. Sanna däremot fick sin redovisning uppskjuten.

Just nu sitter jag, Sanna, Mimmi, Emma och Lotta och spelar guitar hero. Vi har ätit chili corn carne och myst som bara den med nostalgi musik och inte minst sagt samtal/sms till massa olika männsikor.

Vad ska ni göra i helgen allihopa? jag ska jobba på mitt underbara jobb hela helgen! trivs som fisken i jobbet.

Nu fick jag bloggtorra så nu får det vara nog, vi hörs förhoppningsvis något mer.

puss och kram
ps, checka min facebook ds. hehe

Världens bästa vovve, de är du Sune


Söndag = vilodag... Eller ?

Jag har alltså inte gjort ett dugg idag. Har suttit vid datorn, pluggat, varit ut en sväng och sen har jag varit iväg på fotvård för att fixa mitt nageltrång som jag har haft lite längre än en månad. Nu ska jag försöka skriva klart de sista i samhället och sen blir de till att läsa nkn. Nej, nu ska jag försöka skriva de sista... Hörs imorn, godnatt !


BLÄÄÄÄÄÄ..

/ Sanna



hanärminhanärminhanärminhanärminhanärminhanärminhanärminokej?

/ Sanna

Mitt hår...


Håret blev lite för mörkt. Men eftersom det bara är toning så blir det ju ljusare och ljusare. Så jag får ta en ljusare färg nästa gång.

/ Sanna

Rätan by night.

Ikväll har jag färgat håret, kollat på tv och ätit chips. Sen cyklade jag upp till Carlsson och där var han och Krille. Vi spelade wordfeud och kikade på tv. Efter ett tag gick vi ut en sväng, vi gick till mig och hämtade Sune och sen gick vi vidare. Jag kom precis in så nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska sova. Vi hörs imorgon, godnatt.


Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende. Din personlighet, ditt underbara leende. Du är så underbara, snälla ge mig en chans. Vill bara va med dig, och ingen annan stans.


Golunch!

Plättar med glass och sirap, de kallar jag golunch. Nu ska jag ut och gå en sväng och sen ska jag fortsätta plugga. Byebye.


Godmorgon.

Vakna för ett tag sen, men ligger fortfarande i sängen. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska iallafall ut och gå en sväng med Sune och sen ska jag även plugga lite. Nää, nu ska jag ta och kliva upp tror jag. Skriver nog ett inlägg lite senare idag, ma höres!