Ledig.

Nu är jag ledig tills på måndag. Sen jobbar jag bara en vecka till sen har jag lov på riktigt, skönt. Det blir väl att vara med mina kompisar imorgon och sen på lördag blir det brölopp och på kvällen blir det nog ännu mer häng med mina kompisar.

Skriver lite senare, hörs.


Hon bredvid mig är en....

/ Sanna ♥

Typ.

Jag kom på, det verkar som vissa har sin blogg för att skryta... Eller ?

/ Sanna ♥

Rubrik ?

Oopss, nu var det ett tag sen jag skrev sist.

Min helg har varit lugn, har inte gjort så mycket. I fredags så jobbade jag och sen på kvällen kom Amanda hit och vi kollade på film och svullade lite. Igår så hade vi match mot Hackås stårsan och vi vann med 15-0, haha. Sen när jag kom hem igen så åt jag våfflor och sen åkte jag till stan och hämtade mina kläder och sånt. På kvällen så hände det inte alls mycket.

Idag så har jag packat upp mina käder och städat lite. För imorgon kommer några släktingar hit. Jag har alltså bara tagit det lugnt idag, skönt. Nu sitter jag och pratar med Mimmi på skype. Åh, vad jag skanar min klasskompisar...

Nu ska jag dra, hejdå.


Jag har söta vänner.

/ Sanna ♥


Fotboll.

Skulle skriva igår när jag kom hen från träningen men då funkade visst inte internet..

Jag har börjat sommarjobba så därför kommer jag inte skriva så mycket på dagarna. Men nu ska jag ta och fixa mig för att jag ska åka till Ytterhogdal för att kolla på match. Så hörs när jag kommer hem. Hejdå !

/ Sanna ♥

Min dag/natt i bilder.


Jag och Amanda spelade kubb med min syster och hennes kompis.


Vi tog en båttur.


Carlsson och Krille fick hjälpa oss att dra upp båten.



Jag och Amanda laddade upp våran tur med dricka och annat gott.


Amanda fick ro.


Sen blev vi helt plötsligt fem personer i båten.


Killarnaa fick ro.


Sen cyklade vi lite.


Jag bjöd dom på glass.


Sen gick vi ut och cyklade igen sen när vi kom tillbaka så var dom hungrig..


Haha, grr.


Häng på studsmattan.


Sen tog vi och spelade lite kubb, klockan två på natten..

Det började åska så jag kunde inte lägga in bilderna på en gång, men nu så. Ja, ni ser ju lite på bilderna vad vi gjorde, inte precis allt då men nästan. Det var en rolig dag/natt iallafall.

/ Sanna ♥



Underbart väder.

Det har varit så fint väder så jag har inte suttit vid datorn något. Idag är det inte så fint så idag passar jag på. Jag tänkte visa lite bilder sen igår när jag var ute hela dagen lång, men jag visar dom i ett annat inlägg. MEn nu ska jag fixa lite med bilderna så lägger jag upp dom snart.

/ Sanna ♥

Häng med brudarna.


Det blev att jag gick och käkade glass med Patricia, Angelica och Mona istället. Efter vi hade käkat så drog jag och hälsade på Angelica och Patricia. När vi hade varit där ett tag så åkte vi ner till stan igen för Patricia skulle handla något sen när vi var klar där tog jag bussen hem.

Nu sitter jag här och försöker plugga medicinsk grundkurs för att jag har prov i det imorgon, sista provet för detta läsår, underbart. Nu måste jag fortsätta, jag skriver imorgon eller ikväll. 

/ Sanna ♥


H&M


Beställde hem lite från hm, hittade inte så himla mycket men lite.

/ Sanna ♥

SOL !

Åh, det är underbart väder ute.

Idag gick jag på skolan till halv nio, gjorde matte provet på lite mindre än en timme. När jag var klar satte jag mig i biblioteket och gjorde klart lite uppgifter. Sen fick vi reda på att vi inte hade några fler lektioner så då åkte jag, Mimmi, Emma och Emelie ner på coop och köpte mat och sen for vi in till stan och satt där och åt, det var super gott.

Nu sitter jag i lägenheten, kom hit runt ett. Men nu har jag fixat mig lite så nu ska jag fara in till stan för att jag ska till synpotik och kolla om linserna är okej. Sen blir det troligtvis glas med Mona och Mimmi. Vi hörs när jag kommer hem.


HEJDÅ....

/ Sanna ♥

In i det sista.

Nu har jag gjort lite VG/MVG-uppgifter som ska vara inne senast på fredag. Men jag har inte så mycket kvar nu så det är skönt. Men nu ska jag lägga mig i sängen för att plugga lite matte. Åh, jag igentligen ingen ork att plugga. Men ja, de måste göras. Men på fredag så slipper jag plugga på flera veckor, underbart, längtar redan.

Jag lägger upp bilderna imorgon istället. Så jag skriver imorgon när jag kommer hem från skolan. Godnatt !

Åh, vad jag gillar dig..


/ Sanna


Hoppsan !

Ojdå, då var det nästan en månad sen jag skrev sist... Men nu ska jag försöka börja skriva lite oftare iallafall, kanske inte kommer skriva varje dag men ska försöka.

Men jag håller på att pluggar så jag skriver sen och kanske lägger in lite bilder från i helgen och från idag. Vi hörs sen då.

/ Sanna ♥

RSS 2.0