Tillbaka.

Woooopwoopwop, nu är jag tillbaka. Jag har hunnit med väldigt mycket under tiden jag har varit borta. Spelat match mot IFK, vann med 7-1, jag har.... flyttat tillbaka till stan, shoppat, tränat, vart med mina kompisar, åkt massa bil, åkt massa buss, chillat och till sist har jag börjat skolan.

Nu är de slut på sommarlov, så nu idag började jag skolan igen. Det var rätt roligt att få träffa alla igen. Nu när jag börjat skolan igen ska jag ska försöka blogga lite mera. Ska även försöka skriva lite roligare inlägg, höhö !

Nä, godnatt !


/ Sanna

Vinst.

Oh, vi vann med 8-0.

Kom hem runt nio då blev det att duscha och sen fikade jag och Angelica lite. Sen har vi suttit och kollat lite på datorn och pratat. Angelica åkte precis hem så nu ligger jag i sängen och ska troligen sova snart för jag är svin trött. Äh, godnatt !

/ Sanna

Fotbollsmatch.


Nu åker jag till Hede och spelar match, tjarå.

/ Sanna

BILDBOMB?



Bilder från dagarna jag har varit frånvarande från bloggen.

/ Sanna

Mysigt!

Har inte skrivit på någon dag nu. Men jag har inte gjort så mycket, tränat, ätit, sovit, fikat, varit med kompisar mm.

Igår så gjorde jag inte så mycket på hela dagen, jag var ute mest hela dan. Sen på kvällen åkte jag till Angelica. Efter ett tag åkte vi till badet för att vi skulle bada badtunna och basta med Lovisa och Erika. Efter ett tag kom även Danne, Krille och Jens. Vi hade badat och bastat klart efter elva någongång och då gick vi in till Lovisas och Erikas husvagn. Där satt vi och pratade och sånt till ett typ.


En bild från igår. Gick inte så bra att få bra kort men den här får duga.

/ Sanna

Det var mörkt ute.

Runt sju kom Angelica till mig, efter ett tag kom även Maja. Vi gjorde inte så mycket, pratade, chillade, myste, skrattade och fikade mm. Sen gick vi ut och körde lite moppe, kollade läget på byn och som vanligt vare inge folk ute alls. Eller jo, när vi åkte upp på åsen träffade vi på Krille, Danne och Jens. Dom försökte gömma sig, men vi såg dom. Så vi stog och pratade med dom rätt så länge innan vi åkte hem. Nej, men nu ska jag ta och kolla på film med min broder.


Wooopwoopwop, godnatt.

/ Sanna

NYTT NYTT NYTT !

Det här köpte jag:

Vinröd tröja från Gina Tricot 149 kr - Svart transparent skjorta från Kappahl 179 kr - Två par jeans tights från Lindex 75kr/st på rean.


Stor väska från Stadium 249 kr - Gladiatorsandaler från Skopunkten 299 kr - Torrshampoo från Sense 89 kr.


Örhängen från Ur&penn 20 kr - Ear cuff från Glitter 20 kr - Halsband från H&M 50 kr.


Köpte även ny telefon och skydd till den.

Tack mamma för byxorna, väskan och skorna, hihi.

/ Sanna



WooopwOOpwop.

He he he, lovade att jag skulle visa vad jag köpte i stan... Men jag gör det imorgon istället.

Jag kom hem från stan för ett tag sen. Jag åkte in med Mamma och Pappa runt två för att jag och Emelie skulle kika på bio, vi kollade på "jag saknar dig". Den var bra, så den tycker jag att ni ska se. Sen tog jag tio över tio bussen hem, så nu sitter jag här i soffan och funderar på att lägga mig och sova.

Tror jag kryper ner i sängen nu.... Godnatt !

Du är mitt allt.. ♥

/ Sanna

Stora staden.

Opps.. Nu var de ett tag sen !

Idag har jag varit i stan med mamma och jag handlade en hel del, eller jag lite handlade jag i alla fall. Mumsi ville att jag skulle lägga ut de jag köpt här så jag gör kanske de imorgon. Nu ska jag gå upp till Maja tror ja. Men jag skriver imorgon när jag vaknar.

/ Sanna

OLW ♥


Kom precis ur duschen. Nu ska jag sätta på en film och äta lite chips, mums.

/ Sanna

Gå bakom mig. Gå framför mig. Gå vart du vill. Bara du inte går ifrån mig.


Kläder.

Tröjan är från bik bok och kostade 249 kr.
Mjukisarna är från team sportia och kostade 199 kr.
+ Lite andra småsaker.
Det var de jag köpte i stan. Jag tänkte visa vad jag köpte när jag var på yran, men det orkade jag inte leta fram. Även fast de var lite roligare kläder, menmen.

/ Sanna

Barkis.

Oj, jag kom hem i onsdags. Jag har inte suttit så himla mycket med datorn eller jo, men jag har inte orkat blogga. Jag har varit med kompisar för det mesta. I fredgas var jag ute mest hela dan och sen tog jag lite kort på Maja och Minos och på kvällen blev det bingo i Brunflo och då vann jag 500, höhö. Igår var jag på aktion och då köpte mamma två cyklar, en ska jag ta till stan. När jag kom hem så åkte jag lite båt med Linnea och Gunnar, vi åkte och mötte pappa och Sebbe. Sen åkte vi till Barkis och där fixade mamma och Lisa lite med maten och efter vi hade ätit klart så kom det mer folk.

Nej, nu ska jag vara social med Maja som är här. Bilder på de jag köpte i stan kanske kommer lite senare idag, haha.

Kul inlagg, ja..

/ Sanna

Helt okej asså.

Men vad dålig jag är på att blogga.. Hö hö hö, ska försöka att bättra mig lite.

Har inte så mycket att skriva just nu. Jag ska gå och lägga mig för jag ska upp sex imorgon för att åka till stan med Amanda. Vi ska handla och sånt. Sen vet jag inte vart jag hamnar och vet inte heller när jag kommer hem. Men när jag kommer hem lovar jag att visa vad jag har handlat för något. JAG LOVAR !

Nej, nu ska jag hoppa ner i sängen. Vi kanske hörs imorgon, hö. PUSS !




/ Sanna




SoOoL.

Har visst glömt att blogga, men...

Det var superduper på yran, jag hade roligt alla dagarna, mer om det sen.
Kom hem i måndags, har inte gjort så himla mycket.
Varit med Amanda och vi har mest solat och badat.

Igår åkte jag och Amanda till Klasåsen för att vara med några kompisar. Kom inte hem förns nio imorse och vi sov kanske fyra timmar i natt. När vi kom hem åkte vi hem till mig och käkade frukost sen gick vi ner till bryggan och solade och sov lite. Vi har även badat lite med Linnea, hon frågade mig om jag kunde stanna hemma ett tag för hon ville vara med oss, go unge. Sen har vi varit där nere mest hela dan. Vi gick upp till mig runt tre och då kom dom och hämta Linnea och då gick vi och duscha. Sen lagade vi mat och bakade lite, sen efter vi hade ätit och sånt så åkte Amanda hem.

Haha, sen sen sen å sen sen ja å sen, jag gillare !

/ Sanna

RSS 2.0